Carlssons plåt – en vinnare i det långa loppet

Carlssons Plåt AB är företaget där kunskap och kvalitet alltid står i centrum. Att överträffa våra kunders förväntningar och att alltid hålla vad vi lovar är kärnvärden för oss.

Vår verksamhet består av tre ben – byggnadsplåt, tätskikt och service.

I personalstyrkan ingår 10 byggnadsplåtslagare och tätskiktsmontörer, samtliga med en hög kompetens och en lång erfarenhet inom sitt yrke.

Men i vår bransch händer det ständigt nya saker. Därför slår vi oss aldrig till ro och tror att vi är fullärda, utan istället ser vi till att fortlöpande vidareutbilda våra anställda. Vi satsar på vår personal, vilket vi vet att både medarbetarna och våra kunder ser som något väldigt positivt!

Carlssons Plåt arbetar uteslutande med återkommande kunder. Vår kompetens, i kombination med att vi förfogar över en av Stockholms modernaste plåtslageriverkstäder, gör att vi klarar alla typer av uppdrag. Det har bostadsföreningar, byggbolag, kommuner och andra kunder i Stockholmsområdet visat att de uppskattar!

Carlssons Plåt arbetar enligt FR2000 som är ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, kompetensförsörjning, hälsa och säkerhet.

Carlssons Plåt arbetar med alla förekommande material inom branschen; stålplåt, metaller, koppar, zink, aluminium, mässing. Förutom byggnadsplåt är vi även specialiserade på band- och skivtäckta tak.

Vi arbetar med marknadsledande leverantörer och välbeprövade produkter som är anpassade för att klara vårt nordiska klimat och kundernas krav. Vi garanterar dig som kund ett professionellt utfört arbete.

Vi erbjuder totalentreprenad inom en rad serviceområden. Carlssons Plåt utför bland annat underhållsarbeten, målar och reparerar tak, samt utför snöskottning.

Carlssons Plåt – vi överträffar förväntningarna!