Tätskikt efter kundernas behov

När det gäller tätskikt arbetar vi med en marknadsledande leverantör och med välbeprövade produkter som är anpassade att klara vårt nordiska klimat och kundernas krav.

Vi har arbetat med samma leverantör i många år, vilket gör att vi hittar rätt material på rätt plats. För dig som kund innebär det ett professionellt utfört arbete som dessutom är kostnadseffektivt.

Tätskikt är en lösning när taklutningen är under sex grader. Att lägga tätskikt på taket till sporthallar, skolor och industrilokaler är ett prisvärt alternativ. Till exempel är garantierna de samma som när det gäller plåt.

Nacka sjukhus

Carlssons Plåt arbetar med alla förekommande material inom branschen; stålplåt, metaller, koppar, zink, aluminium, mässing. Förutom byggnadsplåt är vi även specialiserade på band- och skivtäckta tak.

Vi arbetar med marknadsledande leverantörer och välbeprövade produkter som är anpassade för att klara vårt nordiska klimat och kundernas krav. Vi garanterar dig som kund ett professionellt utfört arbete.

Vi erbjuder totalentreprenad inom en rad serviceområden. Carlssons Plåt utför bland annat underhållsarbeten, målar och reparerar tak, samt utför snöskottning.

Carlssons Plåt – vi överträffar förväntningarna!