En totalentreprenör inom service

Carlssons Plåt erbjuder totalentreprenad inom en rad serviceområden. Vi utför underhållsarbeten, målar och reparerar tak, utför snöskottning och mycket mer.

Inom snöskottning har vi gått en handledarutbildning i ”Säker snöskottning” som handlar om säkerhet på tak och gator samt vilka rutiner, metoder och verktyg som passar bäst att använda vid snöskottning av tak. Utbildningen avslutades med att vi fick göra ett kunskapsprov och erhålla ett kompetensbevis.

Även om vi redan tidigare varit noga med säkerhet, och följt lagar och rekommendationer kring snöskottning, har vi genomgått denna utbildning för att du som kund ska känna en ännu större trygghet när du anlitar oss.

Carlssons Plåt arbetar med alla förekommande material inom branschen; stålplåt, metaller, koppar, zink, aluminium, mässing. Förutom byggnadsplåt är vi även specialiserade på band- och skivtäckta tak.

Vi arbetar med marknadsledande leverantörer och välbeprövade produkter som är anpassade för att klara vårt nordiska klimat och kundernas krav. Vi garanterar dig som kund ett professionellt utfört arbete.

Vi erbjuder totalentreprenad inom en rad serviceområden. Carlssons Plåt utför bland annat underhållsarbeten, målar och reparerar tak, samt utför snöskottning.

Carlssons Plåt – vi överträffar förväntningarna!