Byggnadsplåt med en hög kvalitet på alla arbeten

Vi arbetar med alla förekommande material inom branschen. Stålplåt och metaller som koppar och zink är de material som är vanligast förekommande, men även aluminium- och mässingsarbeten förekommer.

Vi har alltså bredden inom byggnadsplåt, samtidigt som vi är specialiserade på band och skivtäckta tak.

Vår specialitet är rostfri plåt.

Hög kvalitet på alla arbeten är, och kommer alltid att vara, vårt motto. Att vi står för det har stora företag som Byggpartner AB, Arcona och Trafikverket sedan många år insett.

För att kunna erbjuda våra kunder det allra senaste uppdaterar vi oss ständigt genom att gå kurser och utbildningar. Och finns en utbildning inte på marknaden så ser vi helt enkelt till att skapa den själva.

Att alltid ligga i framkant är ett av Carlssons Plåts signum!

Carlssons Plåt arbetar med alla förekommande material inom branschen; stålplåt, metaller, koppar, zink, aluminium, mässing. Förutom byggnadsplåt är vi även specialiserade på band- och skivtäckta tak.

Vi arbetar med marknadsledande leverantörer och välbeprövade produkter som är anpassade för att klara vårt nordiska klimat och kundernas krav. Vi garanterar dig som kund ett professionellt utfört arbete.

Vi erbjuder totalentreprenad inom en rad serviceområden. Carlssons Plåt utför bland annat underhållsarbeten, målar och reparerar tak, samt utför snöskottning.

Carlssons Plåt – vi överträffar förväntningarna!